BLOGLOVIN

INSPIRATION: OFF THE SHOULDER TREND

Jeg elsker denne her trend! Off the shoulder trøjer er simpelthen SÅ fine og jeg kan drømme mig langt væk i sådan et outfit.. men jeg har for brede skuldre og kan derfor ikke selv bære dem, desværre. Så lad mig sige det sådan; Det er med misundelse i maven, at jeg laver dette indlæg.

Jeg har dog fundet 6 superflotte billeder frem med lige præcis denne trend, for at give jer lidt inspiration til, hvordan I kan sammensætte et outfit med jeres flotte trøjer!

Enjoy!

Skærmbillede 2016-07-11 kl. 12.15.15

Pictures found on weheartit.com

Ejer du selv en off the shoulder trøje? 

// I love the off-the-shoulder trend! It’s so pretty and elegant, and I wish that I could wear them myself, but I can’t. Instead I decided to make a little collage with some different outfits, so you guys could get some inspiration on how you can style your shirt! //

Follow me on bloglovin
Follow me on instagram
Follow me on snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGLOVIN