Mange bloggere gør brug af affiliatenetværks, ligeså gør jeg. Et affiliate netværk betyder kort sagt, at hvis man klikker på et affiliate link og gør et køb via det link, så vil jeg typisk få et sted mellem 5-10% i kommission af salget. Priserne vil ikke ændre sig for dig, men det vil hjælpe mig. Den eneste ændring fra din normale shopping vil blot være, at du klikker fra min blog og ikke automatisk går ind på hjemmesiden via din url browser. Webshoppen registrerer automatisk, at I kommer herfra, så I skal ikke gøre andet end at shoppe som I plejer.

Støtten ved, at I klikker fra min blog, hjælper til bloggens månedlige udgifter og selvfølgelig til mig selv. Ved at kunne tjene lidt penge på bloggen, vil jeg kunne spare tid andre steder, hvilket i længden vil betyde, at jeg faktisk har mere tid til at blogge.

Jeg har udvalgt nogle forskellige hjemmesider, som jeg selv gør meget brug af, eller som jeg synes passer godt til den målgruppe, jeg fornemmer følger med. Der skal nok komme flere med tiden – og hvis der er nogle hjemmesider, som du synes mangler, så skriver du bare.

Jeg vil selvfølgelig stadig lave mine ‘inspirations’-indlæg fra tid til anden.

Tak for hjælpen 🙂

Bolig:
BoxDeLux
NiceWall
WallStickerLand
Møblér

Fitness:
BodyLab

Tøj og accessories:
BY IC
Carré Jewellery
DitUr.dk

Personlig pleje:
Matas
NiceHair
Billig Parfume.dk
BilligVoks
HelseBixen.dk
House Of Stars
Gosh Copenhagen
Danish Skin Care

Bøger:
Arnold Busck

Mad / kager:
iKiosk
KForKage

Andet:
Coolstuff
Billig-Billy