#BLOGMAS DAG 18: INSPIRATION TIL JULE- OG NYTÅRSTØJ

GODT NYTÅR!

Jeg tænkte, at jeg lige ville slutte året af her på bloggen med at ønske jer et fantastisk godt nytår!

Hvis man tror på de der klassiske ‘new year, new me’-sætninger, der findes – så husk på, at vi om under 24 timer er gået ind i et helt nyt årti. Det vil jeg selvfølgelig snakke mere om når januars eksamenerne er overstået.

Jeg skal personligt fejre nytår med nogle af de skønneste mennesker jeg kender, som er min anden familie. Der findes ikke nogen andre mennesker, som jeg hellere vil slutte året af med, så jeg kan ikke klage over aftenens planer.

Hvordan skal du fejre nytår i aften?

Følg mig gerne på Instagram hvor du kan følge med i mit (næsten) daglige liv

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BLOGMAS DAG 18: INSPIRATION TIL JULE- OG NYTÅRSTØJ