#BLOGMAS DAG 5: DIY JULESTJERNER

#BLOGMAS DAG 6: FORSLAG TIL EN KREATIV JULEGAVE

Min farmor har netop haft fødselsdag, den 1 december for at være helt præcis. Jeg plejer derfor at slå hendes gaver lidt sammen, eller den ene er lidt større, men så er den anden lidt mindre. I år valgte jeg, at jeg har lavet en meget kreativ fødselsdagsgave til hende, og så har jeg købt en lidt større julegave.

Jeg har de sidste mange måneder arbejdet på, at lave den perfekte fødselsdagsgave til min farmor, som hun så kan se på når hun har lyst, vise frem til sine veninder – eller hvad hun nu har lyst til. Jeg har nemlig lavet en scrapbook, der har samlet nogle af de allervigtigste minder vi har haft sammen de sidste 20 år.

Det tager sin tid at lave sådan en scrapbook, hvilket også er derfor jeg laver indlægget i dag, for hvis det er noget du har lyst til, så skal du også kunne nå det til den 24. Jeg købte selve scrapbogen i min lokale bog og idé, da jeg boede i Vejle. Billederne har jeg fået fremkaldt via. Bilkas hjemmeside, da de samarbejder med Cewe. Det var lige umiddelbart det billigste sted jeg kunne finde det. Derudover så tog det 2 dage for dem, og så kunne jeg hente dem i min nærmeste Bilka. Så har jeg efterfølgende bare klippe og klistret en masse, samt skrevet små beskeder til billederne. Jeg har forsøgt mig med lidt tegninger hist og her, men det kan man jo gøre som man føler for. Mine tegne evner er ikke just noget at råbe hurra for, men hvis du nu er en formidabel tegner, så giver det jo god mening, at gå mere op i det.

Jeg viser her nogle enkelte sider fra min bog, så I kan få en lille smule inspiration. Vigtigst af alt, husk at gør den personlig, for det er sådan din kære vil elske den allermest. Du kan nemlig lave det til lige den du har lyst til, eftersom det er en meget personlig gave, der udgøres af jeres minder sammen.

 

Jeg ved godt, at jeg i denne omgang har givet gaven som en fødselsdagsgave, men det kunne ligeså godt have været en julegave, hvilket også er derfor jeg viser jeg det som inspiration, hvis nu du også kunne få lyst til at lave en kreativ julegave.

Er det en gave du kunne tænke dig at gå i kast med? Eller har du selv lavet andre kreative julegaver?

Følg mig gerne på Instagram hvor du kan følge med i mit (næsten) daglige liv

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BLOGMAS DAG 5: DIY JULESTJERNER