#BLOGMAS DAG 1: HELLO DECEMBER

#BLOGMAS DAG 2: 1 ADVENT

Så blev det tid til mit andet blogmas indlæg. I dag bliver simpelthen et advents indlæg, på trods af, at jeg godt ved, at 1 advent var i går. Det faldt bare lige sammen med, at blogmas skulle introduceres, så derfor gav det mere mening lige at rykke indlægget en dag, men mon ikke det nok skal gå.

Jeg havde en super hyggelig adventsdag i går. Jeg har i weekenden været et smut i Jylland for at fejre min farmors fødselsdag, hvor vi sluttede af med lidt morgenmad hos hende i går morges, da hendes rigtige fødselsdag er den 1 december. Udover det, så tog jeg egentlig bare tilbage til Odense, og fik gjort lidt rent, samt læst lidt til studiet.

Som jeg gør hvert år, vil jeg vise jer mine skønne adventsgaver, så vi starter jo selvfølgelig med de gaver jeg fik i går. Jeg er så heldig, at jeg får adventsgaver er både mine forældre samt min farmor.

 

Af min farmor fik jeg Dumbo på DVD. Hun har nemlig det sidste stykke tid spurgt om, der ikke er nogle DVD’er jeg gerne ville have. Da hun synes det er vigtigt, at jeg også får sat mig ned, set en film og slappet af her i december.
Jeg så ikke Dumbo, da den gik i biografen, så jeg er meget spændt på at se den.

Af mine forældre fik jeg en stor blandings-jule-pakke. Den indeholdte strømpebukser med nissehuer på, hvilket jeg synes er lidt sjovt. En rund springform, til/fra skrabelod (jeg vandt desværre ikke), to forskellige jule lys lanterne, samt et lille ur til mit badeværelse, som jeg har ønsket mig.

Alt i alt, er jeg meget glad for mine adventsgaver. Det er mere end, hvad jeg havde forventet, så jeg er super taknemmelig for, hvor heldig jeg har været.

Hvad fik du i adventsgave i går?
Har du set Dumbo? Er den god?

Følg mig gerne på Instagram hvor du kan følge med i mit (næsten) daglige liv

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BLOGMAS DAG 1: HELLO DECEMBER