JEG ER TILBAGE - OG BLOGMAS?

#BLOGMAS DAG 1: HELLO DECEMBER

Picture found on weheartit.com

Så blev det tid til første dag i min blogmas julekalender her på bloggen, jeg håber, at I kommer til at synes om det. Jeg har i hvert fald nydt at planlægge, hvilke indlæg, der gerne skulle komme ud i løbet af december. Så håber jeg bare, at jeg kan nå og følge med min plan.

Ikke nok med, at det er 1 december, og vi dermed tager hul på min absolutte yndlingstid på hele året, så er det også 1 advent i dag – så glædelig 1 advent 🙂 Blogmas indlægget i morgen, kommer til at indeholde mine adventsgaver fra i dag. Jeg har nemlig ikke åbnet dem endnu, jeg glæder mig dog meget til det.

December måned for mig kommer til at stå på en masse hygge. Jeg får juleferie omkring den 16 december, hvor jeg egentlig skal bruge lidt af min ferie på at læse op til eksamen, men jeg skal også bare totalt julehygge med familie og venner. Jeg skal også forbi det nye Glow Gardens her i Odense, som skulle være et totalt vildt julelysshow-marked-halløj – det skal vi nok alle sammen blive klogere på, når jeg også laver et blogindlæg dertil. Ellers skal jeg bare bage en masse julesmåkager, se alt for mange dejlige julefilm, og bare være en totalt julenisse.

Så er der selvfølgelig også juleaften, hvor jeg skal hygge mig med min dejlige familie. Juledagene herefter, hvor jeg ligeledes skal nyde julens dage med min familie og mine veninder – og så kommer nytårs aften, som jeg går stærkt ud fra bliver super hyggelig, jeg skal i hvert fald tilbringe aftenen med nogle af mine yndlingsmennesker, så det kan ikke blive bedre.

Hvad har du af planer for din december måned?

Følg mig gerne på Instagram hvor du kan følge med i mit (næsten) daglige liv

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER TILBAGE - OG BLOGMAS?