KJOLEINSPIRATION TIL SKOLESTART

HELLO SEPTEMBER

Så blev det endnu engang tid til en ny måned, hvilket betyder, at vi nu tager hul på niende kapitel i vores 2019 bog. Det er bestemt ingen hemmelighed, at jeg både er spændt og nervøs for september måned. Første føltes det som om det tog en evighed for september at komme, og nu er det som om jeg alligevel lige har brug for et par uger mere før kalenderen siger september. Uanset hvad, så er den her nu.

Picture found on weheartit.com

Som I efterhånden godt ved og kan regne ud, så bliver det mest spændende for mig helt sikkert, at jeg starter på universitetet. Jeg starter introdagene i morgen, vi har nemlig ikke haft rustur, og så skal jeg på introweekend den 13-15 september. Jeg skal fejre min morfars 80 års fødselsdag og ellers skal jeg faktisk bare vænne mig til at gå i skole igen. Så selvom kalenderen ikke siger mange forskellige ting for mit vedkommende, så bliver denne her måned helt sikkert super interessant, men helt sikkert også hård.

Hvilke planer har du for din september måned?

Følg mig gerne på Instagram hvor du kan følge med i mit daglige liv

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KJOLEINSPIRATION TIL SKOLESTART