IT'S MY BIRTHDAY!

MINE FØDSELSDAGSGAVER

Som lovet, vil jeg vise jer, hvad jeg i år har fået i fødselsdagsgaver. På trods af, at det allerede er næsten 2 uger siden, så mangler jeg stadig at få et par stykker, men det gør nu ingenting. Så har jeg bare noget at se frem til.

Af min farmor fik jeg en lille sovseske/suppeske samt en smoothieblender, da jeg holdte fødselsdag for familien. Efterfølgende har jeg fået gavekort til H&M, samt en stofpose med lidt blandede frugter til min smoothieblender. Frugterne er her ikke længere, men det er vildt lækkert med en stofpose til frugter og grøntsager når man er ude og handle.

 

Af min morfars kæreste fik jeg et gavekort til matas, samt jeg fik et gavekort til matas af min onkel og tante. Jeg fik gavekort til matas af min onkel og tante, så jeg kunne købe en skin roller som jeg havde ønsket mig. Jeg har derfor haft købt en skinroller, samt the glam goals palette for nogle af mine gavekortspenge. Der skal nok komme en anmeldelse ud af skin rolleren når jeg har fået testen om, der rent faktisk er en forandring, jeg er kun på 1 uge, så der er lidt vej endnu.

Af min morfar fik jeg penge.

 

Af min veninde og hendes kæreste, som jeg fejrede min fødselsdag med på dagen ved at tage ud og spise, fik jeg denne her bog jeg glæder mig til at tage med på sommerferie, I Owe you one af Sophie Kinsella, samt en pakke med lidt slik til læsningen.

 

Af min onkel og tante fik jeg også en lille creme til matas gavekortet, samt et puslespil. Yes, det er puslespilsbrikker i dén lille ting I ser bagerst.

 

Af min tantes søster / min venindes mor fik jeg Becoming af Michelle Obama. Jeg er allerede gået igang med at læse bogen, og den virker til at blive meget god og lærerig.

 

Af min tantes niece / min veninde fik jeg en lækker pakke med produkter fra Noble Nordic, som nogle af jer måske allerede ved er mit yndlingsmærke når det kommer til ansigtsmasker. Jeg fik maskerne white tea, aloe vera og avocado, samt to læbestifter i farverne Marilyn og Grace. Har selvfølgelig også allerede taget hul på læbestifterne, samt brugt white tea masken.

 

Af mine forældre fik jeg Apple TV, samt en pakke med en masse nye strømper haha. Jeg har planer om at lave et indlæg omkring, hvorfor jeg har valgt at opsige mine tv kanaler, det er nemlig noget jeg forestiller mig, andre der lige er flyttet hjemmefra måske kunne bruge som god hjælp.

 

Jeg er meget glad for alle de gaver jeg har fået, og havde et par super gode dage, hvor jeg blev fejret i rolige omgivelser med alle dem jeg holder af.

Mine sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S MY BIRTHDAY!