HELLO FEBRUARY

GLÆDELIG VALENTINES DAY

Jeg plejer altid at starte dette årlige indlæg ud med: Nu er vi kommet til dagen, som alle singler hader, og alle i et parforhold elsker. Men behøver det virkelig være sådan? For i teorien er det jo kærligheden man fejrer, og kærlighed kan jo forstås på mange måder. Det håber jeg, at I derhjemme husker på, hvis I sider og er lidt nede over, at I ikke er i et forhold. Os single piger (og drenge) skal jo holde sammen 😉

Derudover vil jeg blot sige, at jeg er tilbage på bloggen igen efter en lille pause. Jeg har simpelthen haft så mange tanker i hovedet i forhold til min fremtid, universitet, bolig – ja alt, at jeg ikke lige har kunnet overskue og lave blogindlæg på trods af, at jeg egentlig godt i mit hoved ved, hvad jeg vil skrive.. Men de indlæg kommer snarest, så forhåbentlig står vi ikke stille meget længere.

Pictures found on weheartit.com

Personligt starter jeg dagen ud i fitness – det kommer der forresten et indlæg om snart, for det har jeg glemt at fortælle jer! – jeg tager faktisk derned, så snart jeg har publiceret dette indlæg. Senere får jeg besøg af en god veninde, hvor vi bare skal have en hyggelig tøsedag. Så vi vælger simpelthen at gøre valentines day til hyggelig venindedag. Jeg regner med vi måske skal ud og skøjte, hvis der ikke er for mange mennesker, så skal vi shoppe lidt nyt træningstøj til mig, lave noget lækkert mad – og hvis jeg kender os ret, så slutter vi sikkert aftenen af med en hyggelig film og at snakke til langt ud på natten.

Hvad skal du bruge dagen i dag på?
Og lad mig endelig vide om du er single eller i et forhold?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO FEBRUARY