INSPIRATION: COFFEE

HELLO FEBRUARY

Picture found on weheartit.com

Så er det endnu en gang blevet tid til en ny måned, og vi kan derfor i dag skrive februar istedet for januar. Jeg synes januar måned har været meget speciel, for på nogle tidspunkter har jeg følt, at den er gået virkelig hurtig og på andre tidspunkter føler jeg bare vi allerede er i marts. Jeg tænker derfor det bliver ret med en ny måned, så kan vi starte på en frisk igen.

Min januar måned har som sagt været meget stille og rolig. Jeg har været hjemme og fejre min mors fødselsdag to gange, jeg har haft mine skønne gymnasieveninder i lejligheden to gange, jeg har haft en spontan frokostdate med min veninde Sara. Ellers har det bare været en måned, hvor jeg har kunne slappe af, og lære mit nye job at kende. Det har været rigtig rart her sidst på måneden, for der har jeg haft forholdsvist mange vagter i skoringen, så det er rart at komme lidt igang igen.

Februar måned bliver en fantastisk måned, det er jeg ret sikker på. Jeg starter måneden ud med en Lukas Graham koncert med min mor, som var den julegave jeg gav hende. Min bedsteveninde kommer endelig op og ser lejligheden, og vi skal bare catche up på alt, hvad der er sket i vores liv. Jeg skal højest sandsynligt i byen med mine gamle Legoland-kollegaer. Ikke fordi jeg er den store gå-i-byen-person eller drikker for den sags skyld, men det bliver rart at se dem igen. Imellem alle disse planer så skal jeg faktisk bare slappe af, og så selvfølgelig også arbejde lidt. Sidst på måneden bliver dog helt fantastisk, der skal jeg nemlig til Dubai, hvilket jeg selvfølgelig glæder mig meget til. Jeg regner med at filme turen, så der kan komme en lækker Dubai-video ud på min youtubekanal. Derudover vil jeg selvfølgelig hele måneden opdatere min instagram som altid, så den skal I også altid være velkommen til at følge. Jeg regner selvfølgelig også med at tage nogle lækre billeder i Dubai, så jeg kan lave et par blog indlæg om turen også.

Hvad har du af spændende planer for februar?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: COFFEE