GODT NYTÅR

HELLO JANUARY, HELLO NEW YEAR

Jeg håber, at I alle er kommet rigtig godt ind i det nye år, forhåbentlig uden nogle skader og med ikke alt for mange tømmermænd i dag. Personligt bruger jeg bare dagen i dag på at pakke lidt af mit teenageværelse sammen hos mine forældre, så de ligeså stille kan få lavet mit værelse om, nu hvor jeg jo ikke bor hjemme længere. Jeg havde også en super dejlig nytårsaften i går, omringet af nogle dejlige mennesker, så vi sammen sprang godt ind i det nye år, samt nassede lidt på naboernes flotte fyrværkeri.

I dag er ikke et “nytårsfortsæt” indlæg, det skal som sagt nok komme, det er bare mit månedlige “nu er det en ny måned”-indlæg. Så traditionen tro vil jeg da lige fortælle om mine planer for denne måned. Først og fremmest, så står der øverst på min liste, at jeg forhåbentlig skal finde mig et job. Jeg skal have styr på lejligheden, der er ét stort rod efter vi var oppe med nye hylder og skaber her den anden dag, samt de papkasser jeg kommer til at tage hjem snarest. Jeg skal også bruge januar måned på at ses med nogle af mine gymnasie veninder hele to gange – det er altså ved at være sjældent, at dét sker. Jeg skal holde min mors fødselsdag. Vigtigst for jer, så har jeg også planer om at filme lidt madvideoer, samt lave lidt ekstra blogindlæg, nu hvor jeg jo har tiden til det. Så min januar måned er umiddelbart meget stille og rolig, men det glæder jeg mig nu også til.

Picture found on weheartit.com

Hvad skal du lave i din januar måned?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODT NYTÅR