GOODBYE DENMARK, HELLO NEW YORK

HELLO DECEMBER

Endnu et planlagt indlæg her fra min side af – men jeg synes nu ikke I skal snyde for mit næsten-månedlige indlæg, selvom jeg ikke er hjemme til at skrive det. Som I ved befinder jeg mig lige nu i mine drømmes ønskebobbel – altså, jeg er i New York for at opleve julemagien.

Som altid skriver jeg jo lidt om mine planer for måneden. Selvom juleaften selvfølgelig også bliver hyggeligt, fordi jeg kommer til at tilbringe tid med min dejlige familie, uddele dejlige gaver, og måske få et par stykker selv, så er der igen tvivl om, at det jeg oplever lige nu, her i New York, nok kommer til at toppe hele måneden. Det håber jeg i hvert fald sådan som jeg sidder og skriver dette indlæg her i november måned.

Udover New York og juleaften, så kommer jeg til at arbejde en frygtelig masse i Fætter Br, det er jo den travleste måned. Derudover så glæder jeg mig også meget til at pynte lejligheden op for første gang, bage julesmåkager, se julekalender og bare generelt julehygge. Min december måned ser i hvert fald ud til at blive travl, men yderst hyggelig. Man burde måske også nævne de knap så hyggelige ting.. mine to spansk eksamener, det er ikke ligefrem fordi jeg glæder mig til dem, men jeg glæder mig til gengæld til, at de er overstået. Sidst på måneden slutter vi jo alle af med nytårsaften, en aften som jeg også ser meget frem til.

Hvad er dine planer for december måned?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODBYE DENMARK, HELLO NEW YORK