Alle indlæg

FIRST FALL OF SNOW IS NOT ONLY AN EVENT, IT’S A MAGICAL EVENT

For et stykke tid siden, den 28 oktober for at være helt præcist, der sneede det her i Danmark. Som i, at der på motorvejene skete et par uheld eftersom folk endnu ikke havde vinterdæk på. Jeg oplevede det selv, da jeg kørte fra Århus til Vejle. Jeg havde to gode veninder lidt spontant på besøg om aftenen, som endte med at tage 2 timer om at komme hjem, når det normalt tog 1 time – blot pga vejret..

Når alt det negative er nævnt, så er sne også noget helt magisk, især den første sne, selvom jeg nu synes den godt kunne have ventet lidt. I hvert fald bare et par dage, så kalenderen havde heddet november istedet for oktober.

Jeg valgte, selvfølgelig man kan måske sige, at gå ud og tage et par hurtige billeder i haven, for sådan en sne dag skulle da foreviges. Billederne er taget om formiddagen, inden der kom alt for meget sne.

  

Hvis du tog nogle billeder, så vil jeg meget gerne se dem

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar