MAD-PLAN APP

HELLO SEPTEMBER FOR 4 DAGE SIDEN

Mit “hello month” indlæg er hermed blevet rykket 4 dage. Sandheden er simpelthen, at jeg brugte hele weekenden på at flytte, så jeg fik fuldstændig glemt at lave mit månedlige indlæg, så det kommer her – et par dage forsinket, men det håber jeg går.

Picture found on weheartit.com

Som altid snakker jeg lidt i dette indlæg om, hvad den nye måned vil bringe. Men først og fremmest synes jeg det er vigtigt at nævne, at det nu officielt ikke længere er sommer, men faktisk efterår. Det synes jeg er lidt vildt at tænke på, når man tager vores sommer i betragtning. Den har jo været fuldstændig formidabel!

For at være ærlig, så har jeg ikke sååå mange planer denne her måned. Jeg skal arbejde en del, og ellers skal jeg nok bare gå og putte de sidste ting på plads i lejligheden, så den bliver lige som jeg drømmer om. Så skal jeg læse lidt spansk, for det er noget fjernundervisning jeg er begyndt på. Der kommer et mere uddybende indlæg om dén slags undervisning senere. Ellers så skal jeg bare være sammen med min familie og venner – og nåh ja, så rejser jeg til Rhodos sidst på måneden med en af mine bedste veninder. Udover, at jeg skulle flytte, så er rejsen helt klart mit højdepunkt for denne her måned.

Hvad har du af planer i september?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAD-PLAN APP