HJEMME FRA MALLORCA

HELLO AUGUST

Picture found on weheartit.com

Så er det blevet tid til endnu en måned – og helt seriøst, hvor er tiden blevet af? Vi er nu over halvvejs i år 2018, og jeg føler seriøst, at juli måned er forsvundet på en dag. Er jeg den eneste, der har det sådan?

Selvom jeg synes juli måned er gået hurtigt, har jeg nu også glædet mig meget til august. August måned indeholder lidt forskellige planer. Jeg skal arbejde en del, derudover skal jeg i biografen. I aften faktisk, og se Mamma Mia, der vil komme en anmeldelse af filmen i denne uge her på bloggen. Så kommer min kusine på besøg, hende har jeg ikke set længe, så det skal nok blive rigtig hyggeligt. Hun står forøvrigt bag bloggen eventyrlysten, hvis du skulle have lyst til at tjekke den ud. De sidste planer, og nok også de mest praktiske, hvis man ser bort fra arbejde selvfølgelig, er at jeg på mine fridage skal pakke. For om en måned, der flytter jeg til Århus, og jeg glæder mig.

Har du nogle spændende planer for august måned? 
Måske skal du starte i skole?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMME FRA MALLORCA