Alle indlæg

HELLO MAY

Vi er nu nået til den måned på året, som jeg nok har glædet mig allermest til! – på trods af, at det nok også bliver den hårdeste måned for mig i det her år.

Picture found on weheartit.com

Det er nemlig blevet maj måned. Det betyder også, at om bare 17 dage, så får jeg min studenterhue på, som helt sikkert er det eneste, der holder mig oppe lige nu, for jeg er faktisk allerede startet på mine endelige eksaminer. Ej må jeg heller forglemme at nævne, at jeg om bare 29 dage fylder hele 20 år. Så som I nok kan høre, har jeg to store livsbegivenheder, kan man vel kalde dem, der sker i denne måned. Vi har valgt at slå min fødselsdag og mit studentergilde sammen, så min familie og venner ikke skal rejse to gange for at fejre mig, til gengæld har jeg så fået lov til at holde en lidt større fest, hvor der så er lidt flere gæster inviteret end jeg måske normalt ville invitere.

Hvad har du af spændende planer for maj?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar