MINE GAVER

HELLO 20!

Så blev det tid til den anden store begivenhed i maj måned for mig. Jeg fylder nemlig 20 år i dag, hvilket jeg personligt synes er en ret stor ting. Nu er jeg nemlig ikke teenager mere, og det betyder vel, at man er voksen? Eller gør det? For jeg føler mig nu ikke helt voksen endnu, jeg bor trods alt stadig hjemme, så det sætter en stor stopper for det – i hvert fald hvis man spørger mig.

Jeg har egentlig ikke så mange planer for i dag andet end, at jeg skal slappe af. Nyde lige at have fri og måske læse lidt i min Harry Potter bog eller se lidt Thirteen Reasons Why på Netflix, sæson 2 er jo kommet.

Picture found on weheartit.com

Hvornår har du fødselsdag?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE GAVER