JEG BLEV STUDENT I GÅR

MINE GAVER

Som I ved, så holdte jeg studentergilde/20års i weekenden. I den anledning tænkte jeg, at jeg ville vise jer de gaver jeg fik. Udover de gaver I kommer til at se her, har jeg også fået et par stykker som jeg ikke må åbne før den 29. maj, hvor jeg har fødselsdag, så de gaver er jeg spændt på at åbne.

I torsdags da jeg blev fik jeg en meget fin studentergave af mine forældre. Jeg fik nemlig det her kamera som jeg har ønsket mig rigtig længe. Et Canon G7X. Det er forøvrigt også med det kamera, at jeg har taget alle de her gavebilleder. Jeg har endnu ikke lært så meget om det endnu, men glæder mig til at tage en masse skønne billeder og videoer med det i fremtiden.

I torsdags fik jeg også en gave af min onkel og tante. Min onkel kom og overraskede mig, da han stod med mine forældre og min farmor da jeg kom ud fra eksamenslokalet. Jeg fik en harddisk, altid brugbart og noget jeg har ønsket mig i et stykke tid. Derudover fik jeg også et lille tripod til mit kamera, da mit gamle var gået i stykker.

Af pigerne fra min klasse fik jeg en royal copenhagen kom, samt denne ramme med en tegning. Tegningen bliver skiftet ud med et billede fra da vi alle havde vores huer på, jeg kunne bare ikke nå at få billedet med.

Udover de  gaver, fik jeg også en studentergave af min farmor som bestod af penge.

Nu til de gaver jeg fik til min fest:

Af min bedsteveninde fik jeg to royal copenhagen kopper, samt en tur i fiskespa. Det er efterhånden et par år siden vi sidst var i fiskespa, så jeg glæder mig meget til at komme afsted igen.

Af min bedstevenindes forældre og lillebror fik jeg også en royal copenhagen kop.

Af min morfars kæreste fik jeg denne bog “takt og tone til tiden”.

Af min morfar fik jeg penge.

Af min tantes niece, og også min gode veninde, fik jeg denne Hollister parfume. Jeg har allerede én, dog er der næsten ikke mere tilbage, så det var bare helt perfekt.

Nogle af mine venner fra efterskolen slog sig sammen, så af dem fik jeg et hårbånd, en håndcreme, et glamglow kit, samt en mango showergel + lipbutter. Mango duften er min favoritserie hos Body Shop.

    Jeg fik også denne fine buket af mine efterskole venner. Den er bare så smuk, og så har de taget min yndlingsfarve som tema, hvilket jeg bare synes er en vildt sød tanke.

Af min moster og to fætre fik jeg denne vase, samt flotte store buket. Jeg har fået en gave jeg først må åbne den 29, som jeg forøvrigt sidder og kigger på lige nu, så det er jeg spændt på.

Af min veninde, som jeg lærte at kende på gym (hun gik ud sidste år), fik jeg en royal copenhagen kop, en fin lysestage

     Af min farmors søster+mand, og deres børn + mine grandfætre/kusiner fik jeg 4 royal copenhagen kopper, samt et gavekort til Imerco, som jeg glæder mig meget til at få brugt.

Af min onkel og tante fik jeg disse smukke øreringe fra Blackbird Hill.

Jeg fik også denne smukke halskæde af min onkel og tante.

For at fuldende smykkesættet fik jeg også dette smukke armbånd af min tantes søster.

Mine genboer gav mig denne flotte Hammershøj vase. Jeg samler endnu ikke på vaser, eller det gør jeg jo så nu, for den er bare  fin. Jeg regner med at bruge noget af mit Imerco gavekort på en vase mere.

Af en af min morfars sønner + kæreste og hendes barn, samt min kusine fik jeg denne Latte Macchiato. Jeg havde slet ikke regnet med at få noget af dem, så det er bare så sødt. Jeg glæder mig meget til at få sat den på køl og få nydt den her i sommervarmen.

 Nogle af vores familievenner gav mit et sæt med Tupperware kagerulle og bagemåtte, samt nogle silikone muffinsforme og diverse redskaber til fondant og kagebagning generelt. Datteren i familien er en af mine gode veninder, og vi bager en gang imellem sammen, så det er super lækkert, at vi nu har flere ting vi kan bage med.

  Min farmor gav mig dette fine sengesæt fra mærket Juna. Jeg ved, at det kan købes i Kop og Kande. Det er et sæt jeg har ønsket mig i et stykke tid, så det er jeg super glad for at have fået.

Af min farmor fik jeg også 2 dækservietter fra mærket LindDNA. Det er et mærke som jeg har tænkt mig at samle på, og jeg skal helt sikkert købe lidt flere for mit Imerco gavekort.

Derudover har jeg også fået en del roser de sidste par dage, og det brokker man sig jo aldrig over.

Som I måske kan fornemme, så er jeg virkelig glad for alle mine gaver. Jeg er så taknemmelig, og er stadig overvældet over hvor meget jeg egentlig har fået, det havde jeg overhovedet ikke regnet med.

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG BLEV STUDENT I GÅR