SNEAKPEAK AF MIN GALLAKJOLE

HELLO APRIL

Så er det blevet tid til en ny måned, det er nemlig blevet april måned, og chancen for at du ligesom mig har påskeferie er nok ret stor. Er det bare mig, eller er påsken faldet utroligt tidligt i år?

Picture found on weheartit.com

Min april måned er fyldt op med en masse spændende ting! Jeg starter for alvor ordentligt op på mit nye arbejde, i Legoland. Jeg har galla på min skole, en aften som jeg ser super meget frem til at skulle fejre med mine veninder – og oven i det, så er jeg også en del af gallaudvalget, så min kalender bliver helt sikkert præget af dét. Derudover så går jeg den 30 april igang med min første rigtige eksamen – altså de eksaminer, der er med til at bestemme om jeg bliver student eller ej. Hvor vildt er det ikke at tænke på, at jeg bliver student om en måned?

Hvad har du af planer for denne måned?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAKPEAK AF MIN GALLAKJOLE