Alle indlæg

HELLO MARCH

Så er det blevet tid til en ny måned; marts. Det betyder samtidig også, at foråret gerne snart skulle være på vej – ikke fordi jeg lige umiddelbart tror på dét, når jeg kigger ud af mit vindue..

Picture found on weheartit.com

Det er egentlig ikke fordi, at min marts måned boomer med planer i min kalender, men det synes jeg nu også er rart ovenpå de her hårde eksamensuger. Jeg glæder mig til at slappe lidt af for en gangs skyld. Dog sker der alligevel noget meget spændende i marts, som jeg glæder mig meget til; jeg starter nyt job! Noget som jeg vil skrive et seperat blogindlæg om i denne måned også. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme igang igen.

Har du nogle spændende planer for marts måned?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 1. marts 2018 at 14:43

  Det lyder dejligt! Held og lykke med det nye job 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Simone
   Svar Simone 1. marts 2018 at 16:27

   Tak skal du have 🙂

  Skriv en kommentar