DE PERFEKTE ANSIGTSMASKER

14 EKSAMINER PÅ 8 DAGE

Som overskriften lyder, har jeg den sidste halvanden uge (skole uge vel og mærke) haft 14 eksaminer – og hold nu op, hvor er jeg udkørt, træt og har allermest bare lyst til at putte under dynen med en god bog, men skolebænken kalder desværre allerede igen i morgen.

Grundet de mange eksaminer, har det også betydet at min vinterferie blev ændret til en læseferie. Og nåh ja.. mine forældre fik æren af at tage til Dubai uden mig, for jeg valgte at sige, at jeg hellere ville fokusere på at læse lidt op og få styr på mine noter. Men her er jeg – på den anden side, med rander under øjnene, men samtidig også med en god fornemmelse i maven. For jeg gjorde gennemførte det. På trods af at skolebænken kalder, så er jeg virkelig glad nu, jeg kan slappe af og få sovet lidt ud igen. Så er det bare og vente og se om mine resultater også er glade, men den tid – den sorg.

Kan vi så også lige snakke lidt om vejret? Hvad sker der for det?! I går havde vi 10cm sne, og hvis det ikke var fordi jeg havde en eksamen jeg skulle i skole til, så var jeg altså blevet i sengen, det var simpelthen ikke et godt vejr at køre i. Har du også været ramt af vejret? Har der været sne? Eller har du været heldig og haft et par dejlige snefrie dage?

Jeg var i dag, da jeg kom hjem fra min sidste eksamen, ude og tage lidt billeder af vores istapper, der faktisk så ganske smukt ud. Der er heldigvis ikke helt så meget sne i dag, og vejene var da også ryddet, så det gik nogenlunde som smurt. Nyd billederne

   

Hvad har du lavet de sidste par uger? Har du været på ferie?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE PERFEKTE ANSIGTSMASKER