DE SIDSTE TO UGER

HAPPY VALENTINES DAY!

Jeg har en sætning, som jeg altid plejer at sige om denne dag: “Vi er nu nået til dagen, som alle kærestepar elsker, og alle singler hader” – for det er nemlig Valentines Day!

Nu er jeg jo selv single på Valentines Day her i år, så det er lidt dét jeg tager udgangspunkt i, netop fordi jeg ved, at der er mange singler, der virkelig ikke kan fordrage denne dag, fordi de ikke har “noget kærlighed”. Dét synes jeg er en forkert tankegang! For selvfølgelig har man kærlighed, man har det bare fra sine venner, kæledyr og familie istedet for en partner, og det er også helt okay!

Picture found on weheartit.com

Fejr dig! Tag ud og shop den kjole du længe har drømt om, hold en spa dag eller bare lad som om, at dagen er ligesom alle andre dage. For det er den, det er jo bare en onsdag som en hvilken som helst anden onsdag, bortset fra der er mere chokolade i butikkerne, som du forøvrigt også kan købe og forkæle dig selv med. Fejr venskaber! Du kan også tage din veninde under armen, holde filmaften, lave en lækker brunch eller tage en tur i byen om aftenen.

Min plan for I dag er ikke noget særligt. Jeg skal læse op til eksamen, jeg har en tilkaldevagt på arbejdet. Hvis jeg har tid til det, så kunne jeg godt finde på at tage en lækker ansigtsmaske på – bare for at forkæle mig selv lidt ekstra. I aften kunne jeg måske godt finde på bare at se en film og putte under dynen. Så egentlig bare en ren afslapnings-dag, hvis man ser bort fra eksamenslæsning og en eventuel vagt på arbejdet.

Hvad er dine planer for i dag?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE SIDSTE TO UGER