USA ROADTRIP: LAS VEGAS

DE SIDSTE TO UGER

Da jeg sad og spekulerede over, hvad jeg præcist skulle skrive i dette indlæg, kom jeg samtidig frem til, at det er præcist 14 dage siden jeg sidst har skrevet et blogindlæg. Jeg var “on the roll”, og havde hver 3 dag et blogindlæg ude… og så blev jeg syg. Jeg blev simpelthen ramt af den influenza, der har ramt basically hele Danmark de sidste 2 uger. Jeg var sengeliggende i næsten en uge, og har de andre dage bare haft det helt forfærdeligt, for at sige det mildt. Dét er bare den ene grund til, hvorfor der har været så stille.

Picture found on weheartit.com

Fordi jeg var syg, så røg jeg så langt bagud med skolen, og oveni det så havde jeg en eksamen i torsdags, som jeg så lige pludselig kun havde 3 dage til at læse op til, ved siden af skolen og arbejdet. Udover dét, så har jeg så mange irriterende tanker her for tiden, for jeg har indset, at det kan blive et stort problem for mig, at kunne ansøge til universitetet allerede her til marts, for jeg mangler et fag – og dét kan jeg først komme til eksamen i til december, så vi har her for tiden alle idéer og muligheder oppe at vende, og det frustrerer mig nok mere i min hverdag end jeg egentlig vil indrømme. Men dét tænker jeg, at jeg laver et mere seperat blogindlæg om på et senere tidspunkt, for der er nok andre, der har det ligesom mig – det bilder jeg i hvert fald mig selv ind.

Oveni alt det andet, så har jeg også fået mig et nyt job, der gik 5 dage fra jeg sendte ansøgningen til jeg modtog kontrakten. Det er et arbejde som jeg glæder mig utrolig meget til at starte på, så det skal der nok komme et mere uddybende blogindlæg om senere.

Udover at være syg, være frustreret og have fået nyt job. Så har jeg også i løbet af de sidste 14 dage fået prøvet XJUMP, altså hoppet i en trampolin hal, og lavet mine egne flødeboller – dém kommer der helt sikkert et blogindlæg med senere, de er for gode til ikke at dele.

Det tror jeg egentlig var dén update for, hvor jeg har været henne de sidste 14 dage. De næste tre uger står på læseferie/vinterferie og to uger med en masse eksaminer – men bare rolig, jeg har brug for lidt pauser engang imellem, så jeg skal nok komme lidt igang med at blogge igen. For trust me, jeg har virkelig savnet det!

Hvad har du lavet de sidste 14 dage?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

USA ROADTRIP: LAS VEGAS