Alle indlæg

TILBAGE PÅ SKOLEBÆNKEN

I morgen vender jeg atter tilbage på skolebænken, og dermed tilbage til mit sidste halve år på gymnasiet. De næste par måneder vil blive spækket med diverse eksaminer og prøver, og selvom det virkelig er noget jeg ikke kan lide, så er det samtidig befriende at vide, at der er under et halvt år tilbage. Jeg vil ligeså stille skulle begynde at læse op og forberede mig, hvilket også vil betyde at bloggen både vil være lidt stille i perioder, men også at den vil indeholde et par gode tips og tricks til det hele. Både med at læse op til eksamen, men også om at håndtere eksamens angst – så godt som man nu engang kan.

Picture found on weheartit.com

Er du også startet i skole igen?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar