Alle indlæg, Jul

JEG GÅR PÅ JULEFERIE I DAG

Pictures found on weheartit.com

Titlen er en sætning jeg har ønsket jeg kunne skrive i, hvad der føles som en evighed! Godt nok har jeg en del lektier og afleveringer henover ferien, men nøøøj hvor har jeg bare brug for at slappe af og få hovedet fuldstændig clearet.

Jeg fejrer, at jeg går på juleferie i dag med nogle dejlige veninder. Vi er hjemme hos mig nu, hvor vi bestiller lidt pizza til aftensmad, hvorefter vi tager til en juleafslutningsfest på skolen i aften, så det skal nok blive hyggeligt.

Hvornår går du på juleferie?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

 • Svar onebigtent.org 4. januar 2018 at 2:29

  Hi there would you mind letting me know which webhost you’re working with?

  I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I
  must say this blog loads a lot quicker then most.
  Can you recommend a good web hosting provider at a reasonable price?
  Thanks, I appreciate it!

 • Skriv en kommentar