Alle indlæg, Inspiration

FLYT-HJEMMEFRA GAVE

Min bedsteveninde flytter til sin universitetsby her i slutningen af december/starten af januar. Jeg har derfor lavet en lille flytte-hjemmefra kurv, med lidt forskellige godter til når hun flytter hjemmefra, som hun fik i fredags. Jeg tænkte, at det kunne være, at der også var nogle af jer, som snart har en bekendt, der flytter hjemmefra og som kunne bruge en lignende gave – så her er lidt inspiration.

Kurven indeholdte et konfettirør, en lav-selv-boller, pastaskruer, pandekagemix, popcorn, to pakker servietter, en toiletrulle, og en lille gaveæske med M&M’s fra da jeg var i Las Vegas. Så som I kan se er det en blanding af praktiske ting, og hyggeting.

Man kan selvfølgelig altid variere indholdet. Det kan være det skal være mere praktisk, og det kan også være det skal være en weekendskurv med søde sager. Det er jo op til en selv.

Har du nogle gode forslag til, hvad man kunne putte i sådan en kurv?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar