Alle indlæg, Jul

3 ADVENT

Så blev det også den 3 søndag i advent, og der er dermed kun en uge til juleaften. Jeg har heldigvis en pakket kalender lige indtil juleaften, så den kommende uge skal nok gå hurtigt i fantastisk selskab.

Traditionen tro er det jo igen tid til at vise jer mine adventsgaver. Jeg føler mig mere og mere voksen, for hver adventsgave jeg får, fordi de fleste ting er til jeg flytter hjemmefra – men omvendt er det også bare utrolig rart at få tingene nu, for så skal jeg ikke købe dem når jeg flytter hjemmefra.

 Jeg fik denne lyserøde servietholder.

Jeg fik en dåseåbner.

Og til slut, en hvidløgspresser.

Alt i alt, nogle rigtig fine gaver, som jeg glæder mig meget til at tage i brug.

Hvad gemte der sig i din sok i morges?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar