FLYT-HJEMMEFRA GAVE

JEG GÅR PÅ JULEFERIE I DAG

Pictures found on weheartit.com

Titlen er en sætning jeg har ønsket jeg kunne skrive i, hvad der føles som en evighed! Godt nok har jeg en del lektier og afleveringer henover ferien, men nøøøj hvor har jeg bare brug for at slappe af og få hovedet fuldstændig clearet.

Jeg fejrer, at jeg går på juleferie i dag med nogle dejlige veninder. Vi er hjemme hos mig nu, hvor vi bestiller lidt pizza til aftensmad, hvorefter vi tager til en juleafslutningsfest på skolen i aften, så det skal nok blive hyggeligt.

Hvornår går du på juleferie?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram 
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLYT-HJEMMEFRA GAVE