2 ADVENT

JULEMARKED I TYSKLAND

I weekenden var jeg et smut i Tyskland med mine forældre på julemarked. Vi tog til Hamburg, hvor vi kørte ved 8 tiden lørdag morgen. Så gik vi rundt, shoppede, spiste julesnacks fra boderne, fik lidt lækker aftensmad, og sov derefter på vores yndlingshotel i Hamburg; renaissance – det var for øvrigt blevet renoveret siden sidst vi var der, så det var vildt lækkert!

Hvis I endnu ikke har været på julemarked i Tyskland (kan varmt anbefale Hamburg og Flensburg), så er det på tide, at I skriver det på jeres to-do liste næste december! Det er SÅ fantastisk, og der bliver gjort meget mere ud af det end i Danmark.

Jeg fik shoppet lidt tøj dernede også. Jeg fik blandt andet købt to lækre trøjer fra Brandy Melville, samt en buksedragt fra Monki. Det er så her, hvor jeg næsten er nødt til at gentage mig selv; Lille mig – har købt en buksedragt. Jeg var næsten ved at gå i chok da jeg prøvede den på og den bare var perfekt! Jeg har planer om at have den på til en julefest næste uge – måske jeg kan få lokket mine veninder til at tage et par billeder af mig, så I kan se den.

Hvor er dit yndlings julemarked?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram (alle billederne fra indlægget kan findes her)
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 ADVENT