OPSKRIFT: CROISSANTER MED FYLD

MINE JULEØNSKER + FORSLAG

[Indeholder sponsoreret gaver + affiliate links]

Nu er det ved at være den tid igen på året, hvor jeg fortæller jer lidt om mine ønsker til jul. Som en bonus i år, har jeg fået sponsoreret en tidlig julegave, for at give jer flere idéer til, hvad I kan ønske jer til jul – eller måske give i gave.

Nedenunder ser I nogle af mine ønsker til juleaften – min ønskeliste indeholder altid en blanding lidt dyre gaver og billige gaver, så er der noget til alle. Ligeså vil de forslag til juleønsker jeg kommer om lidt med gøre.

På ovenstående collage ser i LDNA glass mats, Jamie Oliver 5 ingredients, Nilens Jord ansigtscreme (har snart brugt min op), Beats, samt gavekort. Jeg er generelt begyndt at ønske mig flere og flere ting til når jeg flytter hjemmefra, hvilket de glas-skånere symboliserer meget godt – jeg ønsker mig dem i flere friske farver, så det passer til de glas jeg har fra Royal Copenhagen.

Udover at komme med mine egne ønsker, vil jeg som sagt også vise jer min tidlige julegave fra coolstuff, med forslag til, hvad I kan give væk til jeres venner og familie. Jeg har glædet mig meget til at vise jer det. Min kasse med julegaver bestod af følgende gaver:

Den første gave er en browniemaker. Jeg elsker personligt brownies, så jeg glæder mig meget til at prøve den af.

Gave nummer 2 er en fidget stick. Jeg har personligt svært ved at sidde fuldstændig stille, så jeg har allerede planer om at have denne stående på mit skrivebord til når jeg laver lektier eller ser et par youtube videoer.

Den tredje gave er en donut maker. Jeg elsker en god donut, og det gør mine forældre bestemt også, så det bliver meget spændende at prøve og lave dem selv.

 Den sidste gave er et snug rug, som bare lige er mig. Det er et tæppe med ærmer, så det er helt perfekt når jeg som nu – sidder og skriver dette blogindlæg, for så behøver jeg ikke fryse mine arme.

Jeg har planer om at lave to separate indlæg til brownie- og donut-makeren, så jeg også kan vise jer, hvordan de virker. Det bliver dog desværre nok ikke før juleferien og i januar måned. Dog har jeg læst deres anmeldelser, og det lyder til at begge dele skulle være super gode, så jeg glæder mig meget til at få bagt en masse lækre (og nemme!) sager.

Jeg er utrolig glad for de julegaver jeg nu har fået af coolstuff, og jeg ser utrolig meget frem til at bruge alle tingene. Tæppet er helt klart min favorit, og det er som sagt allerede blevet brugt flittigt (og jeg har i skrivende stund kun haft det i et par timer – så det siger noget).

Hvad ønsker du dig til jul?
Kunne du finde på at købe en af de lækre ting fra coolstuff?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: CROISSANTER MED FYLD