HELLO DECEMBER

1 ADVENT

SÅ er det blevet første søndag i advent – eller, det har det jo faktisk været i et par timer nu, jeg er nok bare lidt bagud. For at det ikke skal være løgn, er jeg faktisk generelt bare bagud i december, jeg sidder og ser TV2’s julekalender afsnit 1, havde optaget det men bare ikke fået set det. Så nu er det på tide, at jeg følger op og får rettet op på de manglende blogindlæg.

Inden jeg viser jer mine adventsgaver fra i dag, så vil jeg lige vise jer, hvad der gemte sig i min sok den 1 december. Min mor synes nemlig det er en god måde at starte december måned på, og jeg brokker mig i hvert fald ikke.
I fredags lå der to par lækre jule hyggesokker, tights, to flotte notesbøger samt et magasin jeg sidder og læser lidt i nu. Jeg har allerede haft taget sokkerne og den røde notesbog i brug, det er vel jul 😉

Nu til det indlægget egentlig handler om! Traditionen tro vil jeg vil hermed vise jer de adventsgaver jeg modtog i morges.

Jeg får altid en 1 adventsgave af min farmor – i år fik jeg en M&M’s julekalender, samt et gavekort til H&M på 150kr, som jeg tænker jeg vil tage i brug til januarsudsalget.

 

Af mine forældre fik jeg en bradepande med låg, samt et sæt med 3 sier – begge dele gemmes til jeg flytter hjemmefra, og jeg glæder mig meget til at skulle bage nogle lækre kager.

Har du også fået adventsgaver? Hvis ja, hvad fik du?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO DECEMBER