Ikke kategoriseret

HELLO NOVEMBER

Så er det blevet november måned, hvilket betyder at der kun er én måned til min absolutte favoritmåned: december. Jeg synes altid, at november plejer at gå så hurtigt, fordi man altid har en masse spændende planer, og det har jeg også igen i år. Jeg har godt nok ikke lavet så mange planer endnu, men det gør såmænd heller ikke noget, for jeg ved allerede nu, at jeg skal være sammen med nogle af mine bedste venner fra efterskolen i løbet af måneden, samt jeg skal til Tyskland og købe juleslik og kalendre.

Picture found on weheartit.com

Hvad har du af planer for november?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar