FREMTIDSTANKER

FÅ RABATKODER NÅR DU SHOPPER

[Indlægget er betalt og sponsoret – alle holdninger er mine egne ]

Jeg tror ikke, at jeg er den eneste, der gør det her.. men altså, hvis jeg skal shoppe et eller andet på nettet, har jeg en tendens til at søge efter rabatkoder – man kan jo ligeså godt spare lidt penge, nu når man alligevel står og vil købe noget, ikke?
Så da jeg fik muligheden for at fortælle jer lidt om rabatkodeautomaten slog jeg selvfølgelig til! For jeg kunne ligeså godt have fundet på at skrive dette indlæg alligevel.

Rabatkodeautomaten er en hjemmeside, hvor der er diverse rabatkoder til de hjemmesider, hvor du nu engang shopper. Det er alt fra zalando og stylepit – til mofibo og billigfarme. Kort sagt: du kan finde rabatkoder til alt!

Jeg har i dag valgt, at jeg gerne vil teste deres mofibo rabatkode – jeg har nemlig længe haft lyst til at prøve det her med at lytte til bøger, for det er ikke hver dag jeg kan overskue at læse mere, efter at have læst alle mine lektier.

Step 1: Find rabatkoden på rabatkodeautomaten.
Step 2: Tryk vis rabatkode, og kopier rabatkoden.
Step 3: Gå ind på mofibo, opret dig en bruger, og indsæt rabatkoden. Herefter skal ud udfylde dine kontooplysninger, så du får et medlemskab. Efter de to måneder kan du annullere medlemskabet, hvis du ikke er vild med det – eller betale 129kr om måneden.

Jeg har allerede nu sat “turtles all the way down” på min liste, så dét er den første lydbog jeg skal høre. Jeg ønsker mig den faktisk også til jul, så det kan jo være, at jeg når at krydse den af min liste inden.

Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg finder mine rabatkoder på rabatkodeautomaten.

Vil du også fremover finde dine rabatkoder her?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREMTIDSTANKER