MANGLER DU EN VINTERJAKKE?

JULEHUMØR

Det er vidst ingen hemmelighed, at december måned er min absolutte favoritmåned, ligeså har jeg vidst også lidt svært ved at holde det skjult, at jeg allerede er begyndt med julemusikken og julelysene, og nåh ja – julestjernerne.

Hvis der er noget, som jeg finder afslappende – her i min stressende gym periode – så er det faktisk at være kreativ. Én af de ting jeg bruger meget tid på her for tiden er faktisk at lave julestjerner. Det får mig til at slappe af, samtidig med at jeg ikke sidder heeeelt stille.

Her ses nogen af de mange julestjerner jeg allerede har lavet. Der er lidt forskellige at vælge imellem til når jeg skal pynte op til jul i slutningen af måneden.

  

Jeg ved egentlig ikke helt, hvad jeg vil bruge dem til – for jeg kan nu altså ikke bruge dem alle sammen. Måske jeg deler lidt ud af dem til mine venner og familie? Det må tiden jo vise.

Sig endelig til, hvis I ønsker en video på, hvordan man laver julestjerner. Så skal jeg med glæde få filmet sådan én. Ellers kan I også altid se min video på nogle andre (og noget større) julestjerner tilbage i 2015. Måske ikke den bedste video, men hvis der er stemning for det, kan jeg også sagtens opdatere den – du kan se den lige her.

Er du også kommet i julestemning?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

.

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANGLER DU EN VINTERJAKKE?