HELLO NOVEMBER

DE SØDESTE POTTER FRA GENBRUGEN

Mit værelse, ja hele mit hus faktisk, er her for tiden fyldt op med en masse jalapeaños planter, som jeg i sin tid kun plantede i én lille potte, men som nu har vokset sig stor og er i hele 6 potter. Det er i og for sig ikke særlig spændende, at høre om mine dejlige planter, der vokser og allerede har fået blomst på nu – jeg glæder mig godt nok til at kunne bruge det i noget madlavning – nej, indlægget skal faktisk handle om mine potter.

Jeg var for et stykke tid siden i vores lokale genbrugsforretning for at kigge efter potter. Jeg synes det er yderst dyrt at købe nye potter, så vi ville lige forsøge og give det et skud om der nu ikke skulle være nogle flotte nogle – og det var der!

 Det er værd at vide, at dette billede efterhånden er en lille måned gammel, så min plante er allerede meget større.

Jeg fandt nemlig de sødeste potter, eller det er vel egentlig bare en meget stor tekop. Jeg blev forelsket i dem lige da jeg så dem, og dem måtte jeg bare have! Der var 4 af de her tekoppe-potter, og derudover købte jeg 2 sorte potter og 2 hvide – alt sammen til en pris på 110kr. Det synes jeg personligt er et godt køb!

Så mit tip til jer er hermed; hvis du mangler noget så simpelt som en ny potte, og du ikke gider bruge mange penge på en ny, så tjek lige den lokale genbrugsbutik, de har faktisk meget andet godt også. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg leder efter lignende ting der.

Hvad er dit bedste køb, du har gjort i en genbrugsforretning?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

.

2 kommentarer

 • Mathilde

  Jeg ville bare sige at jeg er kæmpe fan af dig og din blog. Du virker simpelthen som noget af det sødeste. Så mega kudos til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Hej Mathilde. Det varmer bare mit hjerte utrolig meget. Tak for at DU læser med <3 God weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO NOVEMBER