Alle indlæg

HOME SWEET HOME

Jeg er netop hjemvendt fra 18 solrige dage i Californien og Nevada. Hvis du følger mig på instagram, så kommer dette nok ikke som en overraskelse, for jeg har da fået opdateret lidt der.

Mine billeder fra insta.

Jeg har filmet lidt derovre, og taget lidt (mange) billeder, som jeg glæder mig til at vise jer! Lige nu har jeg dog travlt med at få færdiggjort en stor opgave, som er min optagelse til 3g, så forvent ikke det helt store før jeg er startet i skole igen. Altså på onsdag, så egentlig ikke så lang ventetid.

Jeg håber, at I hver især har nydt jeres sommer! Jeg vil i hvert fald med glæde høre om det 🙂

 Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar