SERIEANMELDELSE: RIVERDALE

MIT BEDSTE KØB I USA: MIN NYE BABY

Jeg har drømt om denne taske i et års tid nu, haft den på min ønskeliste i et halvt år, og ja, haft den fysisk i mine hænder i en måneds tid nu.

Inden vi tog til USA havde jeg sagt, at hvis jeg fandt drømmetasken derover, så skulle den altså bare være min. Så da vi var i Las Vegas, og jeg gik ind i Marc Jacobs butikken, så min mor julelys i øjnene på mig. Jeg spottede tasken med det samme, og det kunne min personlige shopper (eller hvad man nu kalder sådan en?) også godt se. Jeg vidste, at jeg ikke ville gå derfra uden den.

Det er den nyere udgave af “New Natasha Q”, og den større version af den jeg fik til min 18års. Det er egentlig sjovt, for jeg har altid sagt og virkelig troet på, at jeg aldrig ville blive en materialistisk person, der går op i mærker. Nu er Marc Jacobs ikke det dyreste mærke, men det er stadig et mærke. Og her sidder jeg på mit værelse, med to tasker og en key pouch fra Marc Jacobs, alt sammen købt inden for 14 måneder eller sådan noget.

Der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at elske denne lækre “lille” sag i meget lang tid endnu. Jeg har allerede fået brugt den godt, både på ferien, men også herhjemme. Til dagligt bruger jeg den mest til at have med på arbejdet, da den lige kan rumme de ting jeg vil have med. Jeg ser dog allerede frem til min London tur med klassen til september, for der skal jeg helt sikkert have dén med.

Har du det på samme måde med en taske?
Eller måske et andet produkt?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SERIEANMELDELSE: RIVERDALE