CINEMA LIGHTBOX

SERIEANMELDELSE: RIVERDALE

Jeg har tænkt længe over at lave et blogindlæg med en lille anbefaling til jer, hvis I mangler en serie at se. Dog har jeg af en eller anden mystisk grund, kommet væk fra det hver gang jeg har siddet ved min computer. Men i dag skulle det være.

Picture found on weheartit.com

Netflix har lige nu hele sæson 1 liggende, og sæson 2 skulle komme ud til oktober, så det glæder jeg mig meget til. Jeg så sæson 1 på to dage i min ferie mens jeg var syg, så det siger lidt om, at den var interessant, ellers havde jeg ikke brugt mange timer på den i streg.

Jeg vil helst ikke røbe for meget om serien, da jeg virkelig synes det er en man selv skal se, og ikke spoiles omkring. Dog har jeg lige oversat en google beskrivelse af serien: Den handler om Archie og hans venner, hvor de udforsker small town life, mørket og det mystiske der bobler nedenunder Riverdale’s facade.

 

Jeg skal være ærlig og indrømme, at ingen af beskrivelserne af serien fangede mig, og den eneste grund til at jeg gik igang med at se den var, at jeg manglede noget at se, og jeg havde hørt godt om den. Jeg syntes faktisk den lød utrolig kedelig. Jeg blev heldigvis glædeligt overrasket, hvilket også er derfor jeg vil anbefale jer at se den, hvis nu du lige mangler en ekstra serie at følge med i.

Har du set Riverdale? Hvad synes du om den? 
Har du en anden serie, du vil anbefale mig at se?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CINEMA LIGHTBOX