JEG HAR FÅET JOB!

MINE SENESTE BEAUTY KØB

Henover sommeren har jeg fået købt lidt forskellige beauty ting, som jeg tænkte jeg ville vise jer i dette indlæg.

  Det her er godt nok ved at være et lidt ældre køb, men nogle jeg virkelig har fået brugt meget henover sommeren, så derfor ville jeg lige vise dem alligevel. Det er fra venstre farverne Ginger og Kristen, og er købt på kyliecosmetics.com

 Jeg fik sendt disse to lækre sager til vores hotel i Las Vegas, nogle jeg virkelig så frem til at modtage! Det er også købt på kyliecosmetics.com Læbestiferne er “Send me more nudes”-pakken. Jeg har endnu kun fået prøvet to af dem, men jeg er sikker på, at jeg vil elske de andre to ligeså meget! Highlighteren var en jeg fik gratis med fordi jeg ikke købte en single, og det er den, der hedder “Chocolate Cherry”, så flot!

Så var jeg også et smut i Sephora og købe Benefit’s gimme brow i farven 3. Jeg har lige en anden fra GOSH jeg skal have brugt op før jeg tager hul på denne. Men jeg ser virkelig frem til at skulle bruge den.

Jeg var også lige nødt til at tage et smut ind i Urban Decay, hvor jeg købte deres “eyeshadow primer potion”. Tro mig, det var virkelig svært ikke at købe andet end den, men jeg holdte mig i skindet! Har endnu ikke fået prøvet den af endnu, men har kun hørt godt om den.

Det næste køb er lidt beauty til neglene. Jeg fik lavet gelénegle derovre, og er ret vild med selve looket (nu er de bare trælse og må godt falde af), så derfor købte jeg disse gel-like neglelakker, som jeg ser frem til at prøve, når jeg engang har mine egne negle igen.

Mit sidste beautykøb var ikke engang meningen. Jeg faldt over dette sæt, der koster mindre en én normal rt sponge i Danmark, så det var jeg bare nødt til at købe. Det er altså 3 gratis svampe.

 

Hvad har du sidst købt til din beauty samling? 

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR FÅET JOB!