PAKKELISTE TIL EFTERSKOLEN

JEG HAR FÅET JOB!

Ihh, jeg er simpelthen så glad her for tiden (på trods af, at jeg snart har været i skole en uge, og lige skal vænne mig til lektierne og stressen), for jeg fik nemlig et fantastisk telefonopkald i torsdags fra et firma, jeg tidligere har været til samtale hos. Som overskriften så fint fortæller: så har jeg fået job!

Picture found on weheartit.com

Det er ved at være 3 år siden, at jeg har arbejdet, så derfor glæder jeg mig utrolig meget til at komme igang igen, og tjene lidt ekstra penge til diverse goder.

Jeg skal starte i morgen eftermiddag, hvor jeg skal oplæres, ligeså onsdag. Så bloggen kommer til at stå lidt stille de næste par dage, men derefter ser jeg meget frem til at dele ud af mine oplevelser fra USA, samt nogle af mine absolutte yndlingskøb!

Indtil vi “blogges ved igen”, så håber jeg bare, at I har det fantastisk.

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAKKELISTE TIL EFTERSKOLEN