ZOELLA + LUSH

HELLO AUGUST

Så er det endnu engang blevet tid til en ny måned, og for manges vedkommende er det også ved at være tid til at starte i skole i august og september. Personligt starter jeg den 9 august, og ligeså meget som jeg glæder mig til at komme tilbage til hverdagen, ligeså lidt har jeg faktisk lyst til det. Man vænner sig nok bare lidt til at have ferie og ikke være afhængig af diverse deadlines.

Jeg ved også godt, at der efterhånden er en del, der tager et sabbat år, så hvis du er en af dem; Fortæl mig endelig om dine planer! Jeg synes det er så interessant og høre, hvad folk de planlægger at bruge deres sabbatår til. Nåh ja, så har jeg nok også bare brug for lidt inspiration selv 😉

Picture found on weheartit.com

 Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x
Og du kan tjekke min shop ud her: SimoneWDesigns

1 kommentar

 • Signe Anett

  Jeg har selv valgt ikke at tage sabbatår, men jeg har da gjort mig nogle tanker for hvad jeg ville gøre, hvis jeg havde taget et.
  – Rejse (selvfølgelig!) Jeg har hørt godt om Danskstudiecenter, hvis du vil rejse med en gruppe. man skulle få vildt gode venner og godt fællesskab.
  – Samle stuff til en kvote 2 ansøgning, selvfølgelig afhængigt af hvad du gerne vil søge ind på.
  – Fokuser 100% på det jeg godt kan lide. Fx kunne du fokusere 100% på bloggen, uden at blive ‘forstyrret’ af andet, eller hvad du nu gerne vil fokusere på.

  Havde jeg taget sabbatår, havde jeg nok arbejdet i 9 måneder som lærervikar (fordi det ville være godt for mit studie) og så rejse i 3 måneder hvor jeg ville rejse lidt rundt og ellers også undervise i fx Afrika eller Asien, så jeg var godt klædt på til studiet. Det er selvfølgelig helt individuelt, men det ville jeg ha’ gjort.
  Det blev en lidt lang kommentar 🙂

  Jeg håber du har det godt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZOELLA + LUSH