BOGANMELDELSE: TWO BY TWO

INSPIRATION: FESTIVAL OUTFITS

Vi er midt i festivalssæsonen, så derfor fandt jeg det helt passende, at lave en lille collage med nogle festivalsoutfits, for at give jer lidt inspiration.

Personligt er jeg slet ikke til festivaller, og der kommer nok også til at gå mange år før man ser mig værende en overnattende festivalsperson. Det er bare ikke mig. Det betyder dog ikke, at jeg ikke elsker festivalsstemningen og de outfits der er, og det tøj der kommer i butikkerne i samme sæson.

Fælles for mange af de outfits, jeg personligt bedst kan lide, hvis man også skal tænke på det praktiske. For let’s face it, en flot lang kjole er, ja flot, men bare ikke særlig praktisk. Derimod er jeg vild med playsuit idéen med en lækker rygsæk og flettet hår. Siden vi bor i Danmark må fodtøjet nok siges at være et par lækre gummistøvler, eller et par sneakers, der godt må mudres til. Sidstenævneren må næsten være et par lækre solbriller.

Pictures found on weheartit.com

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

4 kommentarer

 • Signe

  Fine outfits, men jumpsuits og andre heldragter er bestemt ikke festivalsegnet! ?✌?❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simonewelle

   Ej, hvor sjovt du siger det. Jeg har netop kun hørt det modsatte, haha. 🙂
   Hver sin smag, må vi vist konkludere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Haha ja. Det kan være godt på mange punkter, men når man er inde på verdens klammeste festivalstoilet… Ja jeg behøver vel ikke at uddybe’ ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • simonewelle

   Ahh jah okay, det kan jeg måske godt følge dig i, haha. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOGANMELDELSE: TWO BY TWO