PLANER FOR JUNI

BOGANMELDELSE: TWO BY TWO

Som nogle af jer måske allerede ved, så er jeg kæmpe fan af Nicholas Sparks’ bøger. Selvom de egentlig er super kliché, så fanger de mig alle sammen, fordi han er en umådeligt god forfatter. Jeg tænkte derfor, at det skulle være tid til endnu en boganmeldelse.

Picture found on http://nicholassparks.com

TWO BY TWO
Jeg skal være ærlig og indrømme, at de første par kapitler var svære for mig at komme igennem. Men jeg mindede mig selv om, hvem forfatteren var, og at jeg 99% sikkert ville komme til at elske bogen, og det gjorde jeg også!
Det er historien om Russel Green, der bliver forladt med sit barn, som han forøvrigt ikke har haft meget med at gøre før. Det er en hjerteskærende historie om, hvordan far og datter binder sig til hinanden, samtidig med at han skal balancere de normale hverdagsfølelser som arbejde og kærlighed.

Jeg kan varmt anbefale bogen, ikke kun fordi det er Nicholas Sparks, men fordi den er fantastisk. Kæmp dig igennem de første par kapitler, og du kan se frem til at få dit hjerte smeltet i løbet af denne fantastiske historie.

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLANER FOR JUNI