MINE GAVER

PLANER FOR JUNI

Så er det blevet juni måned, og endnu engang er min kalender proppet, og derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele mine planer med jer.

Den 1+2 skal jeg til engelsk og historie eksamen.

Den 5 juni tager jeg et smut til Århus, op til min gode veninde Sara, hvor vi tager et smut forbi Justin Bieber koncerten.

Den 6+7 juni skal jeg endnu engang til eksamen, her er det matematik den 6, spansk og kemi den 7. Frygter virkelig den 7, da der er to på samme dag, men jeg håber selvfølgelig, at det kommer til at gå godt.

Den 13-14 skal jeg endnu engang til eksamen, som er i min historical investigation opgave, der skal afleveres den 14.

Den 16 juni går jeg på tidlig sommerferie, og jeg glæder mig utrolig meget! Det betyder, at jeg kan se frem til en fantastisk sommer, og ingen skole i et godt stykke tid, et break jeg helt sikkert har brug for.

Den 24 juni tager jeg til min bedstevenindes studentergilde, som jeg forøvrigt lige skal have købt gave til. Så, hvis I har nogle gode forslag til studentergaver, må I meget gerne skrive dem i en kommentar.

Den 27 juni, tager min veninde Sara (hende jeg også er til JB med) en lille smuttur til Berlin, hvor vi kommer hjem igen den 1 juli. Jeg glæder mig utrolig meget, da vi også var afsted sidste år, og det simpelthen bare var  hyggeligt. Jeg vil forsøge at tage en masse billeder, og så vil jeg lave en Berlin-guide når jeg kommer hjem derfra.

Hvad er dine planer for juni måned?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE GAVER