HELLO JUNE

MINE GAVER

Som I jo nok ikke har kunnet undgå at se her på bloggen, så har jeg lige haft fødselsdag, og kan derfor introducere mig selv som en 19årig pige.

I forbindelse med min fødselsdag plejer jeg altid at vise jer, hvad jeg har fået i gave, så det har jeg selvfølgelig også tænkt mig at gøre i år. Som altid skal man jo lige huske og fortælle, at jeg ikke gør det for at prale, men blot fordi jeg ved, at det er populære indlæg, og også fordi jeg selv finder det interessant. Måske I kan få nogle gode idéer til, hvad I kan ønske jer i fremtiden?

Af min veninde Emilie, fik jeg disse fine gaver, som er til når jeg flytter hjemmefra. Chokoladen har jeg dog allerede taget hul på, og den falske kaktus har da også fået en plads på mit nuværende værelse. Jeg glæder mig dog til at nyde en kop iskaffe om morgenen i disse fine kopper.

Af pigerne i min klasse fik jeg denne fine lyserøde kasse fyldt op med en masse lækkerier. Jeg fik nogle renseservietter, fordi jeg var løbet tør, haha. SIN læbestiften fra MAC, MilkyWay chokolade, en real techniques sponge til min foundation og to citatskilte. Derudover fik jeg også de to Royal Copenhagen kopper I kan se, i farverne Mint og Bubblegum, som jeg glæder mig til at bruge som mine tekopper, når jeg engang flytter hjemmefra. Gavekortet har jeg brugt på endnu en kop i farven Lemonade.

Af min tantes søster og niece (og min veninde), har jeg fået Naked 3 paletten, som jeg glæder mig sindssygt meget til at få prøvet af! Og af min morfars kæreste fik jeg et gavekort til Matas, hvor jeg allerede har fået købt en ny browgel fordi jeg var løbet tør.

Af min onkel og tante fik jeg en riskoger. Mange har sagt, at det er vildt mærkeligt, men jeg har altså ønsket mig en i rigtig mange år, så jeg blev vildt glad for den, og glæder mig til en fremtid med en masse lækker ris.

Af min veninde og hendes kæreste fik jeg en bodum kop til skolen, Pitch Perfect 2 (som jeg allerede har set et par gange, bliver aldrig træt af den), grydehandsker, samt to smarte fold-ud-poser lige til at have i tasken.

Den største gave jeg fik må være den jeg fik af mine forældre, et nyt tv. Jeg har seriøst levet foran dette TV siden vi satte det op om aftenen på min fødselsdag, så man kan vidst kun sige, at jeg allerede er blevet meget glad for dén gave.

En af gaverne fra min farmor var denne supersøde Bodum tekande. Man kan købe den forholdsvist billigt i Føtex/Bilka med deres mærker, hvis I skulle være interesseret.

Af min bedsteveninde fik jeg Urban Decay’s Long Lasting Makeup Setting Spray, som jeg glæder mig utrolig meget til at få prøvet af.

Udover alle de mange fine gaver, fik jeg også en del penge, som går direkte til min skoletur til London, hvor jeg skal hen til september.

Hvornår har du fødselsdag?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO JUNE