BRUNO MARS KONCERTEN

JEG FYLDER 19!

Da jeg stod op i dag, var jeg et år ældre, og det skal I selvfølgelig ikke snydes for at få af vide! I får derfor lige et fint billede med på vejen, og så håber jeg bare, at I får en fantastisk dag, for det fortjener I!

Personligt vil jeg tage op på min skole, have en skrivedag og aflevere min eksamensopgave. Hvad aftenen byder på endnu, har jeg ikke helt besluttet mig for, men én ting er sikkert: jeg skal have god mad til aftensmad, og jeg har bagt kage til skolen. Så det kan vidst kun blive en god dag.

Picture found on weheartit.com

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRUNO MARS KONCERTEN