LÆSEFERIE

PLANER FOR MAJ

Selvom der ikke er længe tilbage af maj måned, så synes jeg alligevel min kalender er fyldt med en masse hyggelige planer. Dem vil jeg gerne dele med jer.

Den 18 maj, tager jeg et hurtigt smut til København med min fantastiske veninde Sara. Jeg kommer hjem meget sent om natten, så derfor er det fantastisk, at jeg har fri fra skole fredag. Så kan jeg lige nå at sove et par timer, inden jeg smutter til lægen og får taget nogle blodprøver, hvorefter jeg igen vil smutte hjem, og gøre klar til at pigerne kommer, hvor jeg skal holde fødselsdag.

Den 22 og 24 maj er egentlig lidt kedelige. Jeg skal blot til skrivedage på skolen, hvor vi skal aflevere vores eksamensafleveringer. Dog er den 24 maj ikke helt kedelig, eftersom jeg skal med en klassekammerat ind og se Kristine Sloths show, noget jeg er meget spændt på.

Så kommer der endnu en hyggelig weekend, hvor jeg holder fødselsdag for min familie den 27 maj, hvilket betyder at jeg skal være i køkkenet hele dagen før.

Det bedste af det hele, sker selvfølgelig den 29 maj (hvor jeg også skal til skrivedags eksamens halløj, men det glemmer vi bare), hvor jeg fylder 19 gamle år!

Hvad er dine planer for maj?

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆSEFERIE