Tenerife

LÆSEFERIE

I morgen går jeg på en tidlig læseferie. Ligeså meget som jeg glæder mig til at kunne tage tingene i mit eget tempo, imens jeg læser op, ligeså meget hader jeg idéen om, at grunden til jeg kan gøre dét, er fordi jeg snart skal til en masse eksaminer. Heldigvis har jeg kun skriftlige eksaminer lige nu, for som de af jer, der har fulgt med længe, så har jeg den sygeste eksamensskræk.

Selvom jeg har den sygeste eksamensskræk, er det alligevel aldrig gået helt dårligt til mine eksaminer, så derfor vil jeg også i løbet af den næste uges tid give jer nogle af mine gode tips og tricks med på vejen.

Med de informationer, vil jeg blot give jer en fin collage med på vejen. Den er lavet for at give ikke mindst jer, men også mig selv, lidt god inspiration nu, hvor læseferien starter.

Pictures found on weheartit.com

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tenerife