THIRTEEN REASONS WHY

Tenerife

Det er efterhånden mere end sjældenhed, at jeg får blogget, og tro mig når jeg siger, at jeg savner det. Jeg har bare haft så meget om ørene det sidste stykke tid, og vil også have det det næste lange stykke tid. Jeg vil dog alligevel prøve om jeg ikke kan begynde at blogge lidt en smule hver uge. Jeg vil dog ikke undskylde for de uger jeg ikke får det gjort.
I kan dog altid følge med på min snapchat, som jeg opdatere næsten dagligt, så kan I stadig følge lidt med i mit liv.

I dag vil jeg vise jer en lille collage jeg har lavet med nogle billeder fra min påskeferie, hvor jeg var et smut på Tenerife med mine forældre. Måske det kan give jer lidt inspiration, nu hvor det snart er sommerferie.

Som I kan se, så er der simpelthen så smukt på Tenerife ude i naturen.

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

Skriv en kommentar

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIRTEEN REASONS WHY