OPSKRIFT: FLETTET BRIOCHEBRØD

FILMANMELDELSE: BEAUTY AND THE BEAST

Jeg var i torsdags til verdenspremieren på Disneys nye filmatisering af den gamle klassiker Beauty and the Beast. Så derfor tænkte jeg, at det var passende at lave en lille filmanmeldelse her på bloggen, til de af jer, der endnu ikke har set filmen.

Inden jeg starter med mine tanker om selve filmen, vil jeg pointere at jeg faktisk ikke har set den gamle BATB særlig meget. Måske en enkelt gang eller to. Så derfor var det heller ikke en film, der lå øverst i mine erindringer. Dog havde jeg sygt høje forventninger til den nye BATB film, hvilket jeg var meget spændt på om filmen kunne leve op til.

Pictures found on weheartit.com

DET KUNNE DEN! Filmen var helt igennem fantastisk, og jeg kan varmt anbefale den til alle, der læser med. Den havde en fantastisk baggrundshistorie, der gjorde det nemmere for os seere at forstå filmen. Sangene var fantastiske, animationen ligeså, og så var skuespillerne også sindssygt gode. Alt i alt en fantastisk film, som jeg glæder mig meget til kommer på DVD.

Én ting er sikkert. Hvis du endnu ikke har set filmen, så synes jeg du skal bestille biografbilletter hurtigst muligt. Det er en oplevelse, du bare skal have!

Husk, at du altid kan følge mig på de sociale medier:
Bloglovin
Instagram
Snapchat; simone1998x

1 kommentar

 • Great blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own blog soon but I’m a litle lost on everything.

  Would you advise starting with a free platform like WordPress or go
  for a paid option? There are so many options out there that I’m totaloy overwhelmed ..
  Any suggestions? Many thanks!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: FLETTET BRIOCHEBRØD